IT Support För Företagskund

Välj pålitlig IT-support i Växjö och hela Kronobergs län vid behov för endast 799 Kr/tim.

Driftstop och andra IT-problem slösar på både tid och resurser för många företag. Ju mer komplicerade problemen är, desto allvarligare blir oftast konsekvenserna. Det är här vi kommer in i bilden.

Vi är en certifierad och erfaren leverantör av IT-support i Växjö, men erbjuder även kompletta lösningar åt både mindre och medelstora företag runt om i landet. Som din externa IT-avdelning finns vi därmed alltid till hands, när du behöver det som allra mest.

Vår verksamhet omfattar bland annat:

Outsourcing / drift
Molntjänster
Nätverksinstallation
Office365 och Google Apps
Datorreparationer och datorservice
Byte av trasiga hårdvara tex. grafikkort, ljudkort, skärmar och Ramminnen
Uppgraderingar av hård- och mjukvara
Ominstallation av olika operativsystem
Rådgivning vid inköp, också vid löpande inköp ab IT-produkter

Dessutom installerar vi brandväggar, genomför VPN konfiguration, hjälper dig med system och webbutveckling och mycket mer.

Vid byte av trasig hårdvara eller ominstallation av olika operativsystem tillkommer kostnad för: Komponenterna tex. grafikkort, ljudkort, skärmar och ram minnen, 2) mjukvaran som vi installerar om du saknar licenser och 3) hemkörning.

Fördelen med oss som helhetsleverantör

Som helhetsleverantör för all din IT finns vi alltid nära till hands. Det här betyder att du har en och samma kontaktperson att vända dig till när problem uppstår. Vår tillgänglighet är något som många av våra kunder uppskattar, liksom vårt proaktiva arbete med att förhindra problem och det fasta priset som ger dig kontroll över dina kostnader.

Välj en helhetslösning för all din IT-support i Växjö. Boka vår support enkelt online på vår sida, i vår app eller ring oss på 0470-72 80 50.

Hur Mycket Kostar Det?
REPARATIONSTJÄNSTER
PRIS
IT Support För Företagskund
799 Kr/tim