Vi är Mr Sibil

Din pålitliga källa för tekniskt reparation

Snabb, prisvärd surfplatta, bärbar dator, stationär dator, spelkonsol och mobiltelefoner reparation. Dina prylar spelar en viktig roll i din professionella, personliga och skolliv. När din telefon, surfplatta eller bärbar dator bryts vill du ha en expert att hantera reparationen. Det är där vi kommer in. Med mer än ett decennium av erfarenhet inom elektronik reparationsindustrin, Mr Sibil kan få jobbet gjort snabbt och effektivt.

Vi kan försäkra dig om att vi har sett allt! Från smartphones som har körts över av en bil, till tabletter som har tagit ett dykk i en pool, är vi beredda att möta allt som kommer vår väg. Varje Mr Sibil tekniker går igenom en intensiv träningsprocess, och vi behåller en miljö med konstant lärande, så ingen enhet är för ny, ingen teknik är för komplicerad.

0 År

År av erfarenheter

0

Sprickor täcks

0

Enheter reparerade

0 %

Nöjda kunder

Mr Sibil tror på den enkla sanningen att kvalitetsarbete ger tillväxt och framgång.

Siavash Alirezaei CEO Mr Sibil

Kärlek Människor

Kärlek är där den är på. Vi tror att Kärlek är det viktigaste budet i livet och därför är kärlek den viktigaste delen av vår verksamhet. Kärlek är Mr Sibil nr 1 kärnvärde.

Kunden inte dollarn

Vi bildade Mr Sibil med hjälp av detta grundläggande kärnvärde och vi tror att värdet av människor är värt mer än värdet av pengar. Resultatet av att sätta folk först kommer alltid att belönas med att tjäna pengar.

Ha Integritet

”Integritet är vad du gör när ingen tittar på; Det gör det rätta hela tiden, även när det kan fungera till din nackdel. ”- Siavash Alirezaei. Det rätta valet är sällan det enklaste men det är alltid det rätta. Så i huvudsak arbetar vi hårt för att göra rätt.

Var Positiv & Optimistisk

Detta kärnvärde är absolut nödvändigt för att bygga ett vinnande liv. Människor hittar styrka, energi, självförtroende och kreativitet när man övar positiv och optimistisk. Vi måste omfamna och genomföra detta kärnvärde samtidigt som vi trycker tillbaka mediokrisen av en negativ syn på livet, för sanningen är … Attityderna är smittsamma.

Leverera Kundtjänst

Vi skulle vilja tacka Mr Sibil för att sätta denna i åtgärd. Vi tror att våra kunder förtjänar inget mindre än det bästa, så vi uppmuntrar oss att arbeta lite hårdare och gå lite längre för att visa våra kunder att vi verkligen vill WOW dem.

Var Redo

För att växa är det viktigt att förbereda och vara redo. Att leva i ögonblicket är nyckeln här och omfamna vad som helst som står inför dig med en möjlighet att göra attityd och villigheten att ge ditt bästa i processen.

Gratis Diagnostik

Vi tror på en genomskinlig reparationsprocess, och det börjar med tydlig och upfront prissättning. Om du inte är säker på vad som är fel med din enhet, skulle vi gärna diagnostisera det gratis. När vi bestämmer vad som behövs för din reparation, kommer vi att kontakta dig med en skyldig kostnadsfri reparations offert. Du kan välja att fortsätta med en reparation, eller inte, valet är alltid ditt.

Lågprisgaranti

Att reparera enheten ska inte bryta mot banken. Vår låga prisgaranti garanterar att vi alltid erbjuder det bästa priset till våra kunder. Ta bara in eventuella lokala konkurrenters publicerade pris för samma reparation, och vi kommer gärna matcha och slå deras pris. Observera att reparationspriset måste vara ett regelbundet publicerat pris, och erbjudandet gäller inte specialerbjudanden, kuponger eller andra rabatter.

Snabb Reparation

Från vänliga och informativa tekniker, till online reparationsspårning, gör vi reparation enkelt. Vi vet hur viktigt din enhet är för dig, så vi lovar att skicka tillbaka det till dig så fort som möjligt och hålla dig informerad varje steg på vägen. De flesta av våra populära reparationer kan även utföras medan du väntar!

90-Dagars Garanti

I sällsynta fall att du upplever ett problem med din reparerade enhet, återställer vi alla våra reparationer med en 90-dagars problemfri garanti. Inte nära butiken du besökte? Inget problem, vår garanti är giltig över hela världen på alla våra platser!

Dataskydd

Mr Sibil-teamet fungerar i enlighet med strikta regler för dataskydd och integritet, så att du kan vara säker på att du befinner dig i säkra händer när du ber oss att utföra iPhone-reparationer, reparationer av iPad, reparationer av iPod och reparationer av Samsung Galaxy. Vi är engagerade i att leverera en oöverträffad servicenivå till våra kunder.

Erfaren

Vi är familjeägda och drivna affärer, och vi har varit i den trådlösa industrin sedan 2010

Richard

Tack Siavash, jag var verkligen nöjd med MrSibils tjänst. Skulle definitivt rekommendera dig och har redan gett ut några visittkort som var kvar med mig. Det bästa för din framgång i framtiden.

Jeffrey

Tack så mycket för att spara tid och pengar, men det gör det så lätt för mig att samordna mitt arbetsschema med att fixa min telefon. Förhoppningsvis min telefon kommer inte att släppa igen men om det gör vet jag vem du ska kontakta.

Kathryn

Tack för att du gav min dator en vårrengöring. Det går fortare, min startsida är snyggare och färgen stannar som den borde. Du kommer definitivt att vara min person att ringa igen om jag behöver dig. Ser fram emot min nya skrivare.

Nathan Jr

Blev i min dator för att försöka få lite data återställd. Hjälptes av Mr Sibil som hade det nästa dag på en extern hårddisk. Mr Sibil var extremt vänliga och hjälpsamma. Övergripande en stor upplevelse! Kommer definitivt tillbaka.

Kan du inte hitta en lokal butik? Varför inte fråga om att öppna en franchise i ditt område.

Kontakta Oss